Tips voor verlengen en verzuimpreventie

Klanten met een collectieve inkomensverzekering waarvan de contracttermijn op 1 januari 2024 afloopt, doen wij een voorstel om hun verzekering te verlengen bij Nationale-Nederlanden. Vanaf 25 september 2023 zijn de verlengingsvoorstellen voor je klanten beschikbaar. We vragen je om deze voorstellen met je klanten te delen en te bespreken.

Verlengingsvoorstellen

Je verlengingsvoorstellen bekijk je op adviseur.nn.nl of in je digitale postbus. Ga op adviseur.nn.nl naar ‘Inkomensverzekeringen’ en klik op de tegel ‘Verlengen’. Of klik rechtsboven op ‘Digitale Postbus’.

Handleiding door Nationale-Nederlanden

In onze handleiding leggen we je uitgebreid uit hoe je de verlengingsvoorstellen bekijkt. Daarnaast laten we je zien hoe je de oude en nieuwe premie vergelijkt en wat de premie wordt bij een verlenging van 1 of van 3 jaar. Download hier de handleiding. 

Voorstel accepteren

De verlengingsvoorstellen zijn beschikbaar tot 25 november 2023. Gaat je klant akkoord met ons voorstel? Dan vragen wij je om vóór 25 november 2023 het voorstel te accepteren.

Nieuwe merkcampagne om ziekteverzuim te voorkomen

Vanaf 20 september 2023 is de nieuwe merkcampagne van Nationale-Nederlanden over stress op tv te zien. Stress zorgt voor steeds meer ziekteverzuim. Nationale-Nederlanden helpt werkgevers door middel van tips én een passende verzuimverzekering met preventiepakket. Samen met jou helpen we klanten ziekteverzuim door stress aan te pakken. Ben je benieuwd hoe?

Bekijk de campagnepagina voor adviseurs

Je vindt hier ook handige tools en inzichten die je kunt gebruiken in gesprekken met je klanten.

Handig voor je klanten

Minder stress,
minder verzuim

  Onze support heb je